Pages

Selasa, 14 Mei 2013

Cup Cake pertunangan, Anniversary cake n HBD



Assalamualaikum wbt.....

Sekarang ni mesti ada yag sedang atau tengah memerut...lepas memerut  kena rehat2 n luruskan dulu badan tu....pastu baru lah selesa utk solat zohor...
tadi pkl 12.45tgh keluar lunch dgn paksu kat Restoran Keningau, sek 13, dekat2 dgn opis i ler...
tapi tak makan pun, rasa kenyang pulak sebab breakfast pagi tadi makan nasi kerabu.
Tapi yg memedihkan ulu hati skarang ni.. (pkl 1.35tgh)  perut dah berkeroncong kelaparan..ada ke patut.. mentang2 lah perut ni luas n mengembang  asyik lapar jer , seriyes gila lapooorrr....hehehehe...

lapor2 pun meh le kini nonton  kek2 n c/cup kt bawah ni .....





terima kasih Ustazah Rosmawati dr Damansara...utk adik ipar dan dibawa ke pahang cc ni, jalan jauh oooo...


yang kat bawah ini kek indulgence saiz 7 inci 


semoga kebahagiaan Pn Shila n Jai  berkekalan hingga hujung nyawa....


yang ni  pulak chocolate mousse cake (strawberi), tq Pn Fairuz, utk  putra tunggal  yg memang hantu angry bird..kalau pg rumah dia semua brg dia jenis burung marah.... 







 Kek oreo.... untuk puteri kesayangan Balqish...
si anak suka coklat, si ibu pulak hantu oreo..okey lah tuuuu....tqvm, Lina..


Okey lah..... ucu rasa restoran kt bangunan sebelah tu mcm dah mer'iye'2 melambai2 suruh masuk... ..ucu  chaw  dulu lah yer...

bai2.... wassalam




5 ulasan:

Amie berkata...

Alahai Ucu... ni mesti Kak Amie asyik tertingat kek ucu ni... pagi tadi lepas bangun tidur, tertidur semula sebelah si kecik.. mimpi pula ada orang order kek kat kita... owalaaaa....kelakarnya mimpiku itu! Mimpi tu tersalah oranglah Ucu... patutnya mimpi tu Ucu punya ngeh ngegh ngehhhh
Lapar perut ke Ucu... senang aje, minum air kosong banyak2, bagi penuh he he ehh

JaSSNaNi berkata...

assalamualaikum ucu..
selamat petang.. amboiiii belengkor ye.. babab kang.. kenyang skrg ni ye..
cuaca skrg panas terik.. banyakkan minum air kosong.. take care yer..

Bbwana adienia berkata...

salam ucu..

cantik dan sedap ja kek tu..apatah lagi kek coklat tu..rasa mau ngap ja..hihi..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Ucuuuu....semuanya sedap2!!Selamat menjamu selera ya..syian udah lapo ya :)

Nadz Nazharzan berkata...

Assallamualaikum Ucu..

wahhh...banyaknya tempahan..hebat..hebat... Cantik2 deconya...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...