Pages

Jumaat, 17 Mei 2013

Angry bird pun ada rumah la sekarang ni...



Assalamualaikum wbt.........

Masa makan malam tadi  ;

ibu    : hadiah tadi dah bagi kt Cikgu.. 

Akid : dah....,best bu...hari ni ramai cikgu2 nyanyi...ada yg nyanyi 
           lagu  putih2 melati, lagu sungai...entah sampai adik pun x   
           tahu lagi lagu apa cikgu nyanyi
           ibu nak tahu (sambung dia lg), hadiah cikgu tu adik siap main 
           rebut2 dgn kawan2...habis kotaknye kemek2...

ibu    :    hah ...!!! kenapa jd macam tu.. (tekojut eden..)

akid  : sebab seronok sangat, kawan2 pun bawak hadiah utk cikgu, 
           sbb tu kitaorang main lawan2 hadiah...

ibu     : habis tu bagi kat Cikgu kelas tak...

Akid  : taaakkkkk...adik bg kat cikgu lain, tak kisahlah bu cikgu 
            sapa pun janji cikgu.....

Ayah  : senyummmmm jer ....


 ************************************************************************
iklan times....

Chocolate mousse strawbery cake..

Selalu kalau deco burung marah asyik2 ada rumput jer,boring jugak. kali ni nak kasi meriah sikit taman burung ni, ucu sediakan rumah, pokok dan kumbang2 sekali..






TQVM Pn Taty dari Puncak Alam..



hahhhh...yg ni kepala besar gedabak angry bird...utk Tasnim 



Kek karemal...untuk bapa mertua kawan opis sebelah, Ida..minta deco yg simple2 jer..


Wassalam..




2 ulasan:

ArELeEz berkata...

angry bird yg kepala besar gedabak tu comel sgt! ;)

Amie berkata...

Selamat pagi Ucu,
kreatifnya dia... siap buatkan rumah untuk angry bird lagi... tahun ni kita tak sambut hari guru he he ehhh... cuti 3 bulan be...

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...