Pages

Isnin, 29 April 2013

Kek perkahwinan...tqvm Cikgu Ayang


Assalamualaikum wbt...........

Tengah hari ni ucu nak tunjukan tempahan kek 2 tier yg agak cute dr segi "saiznye" je yer...deco masih lagi munge2 yg simple..  



saiz  6 inci.. utk atas



utk bawah saiz 8 inci



chocolate mousse walnut (banana) cake..


Frosting coklat ganche...kebas tangan ooo mengayam bakul ni, tapi puas hati sebab menepati kehendak Cikgu Ayang (Srk. Binjai) utk adik perempuannya. TQVM cikgu....

Okey dah nak lunch...ucu bai-bai dulu yer...

Wassalam.





4 ulasan:

Hafizah Mohamad berkata...

Salam Ucu...cantiknya kek2 tu...comeinya....pandainya Ucu...bila la fiza nak minat buat kek ni...ha ha ha

JaSSNaNi berkata...

assalamualaikum.. ucu, nani datang mlm ni.. kat luar sejuk... pekena kopi panas kat umah ucu dgn sepotong kek pun sedap gak ni... huhuhu.. tapi tuan rumah lak senyap sunyi.. tido awal ke ni.. ? hehehe..

lawanya ucu deco kek tu...

Bin Muhammad berkata...

Salam,
Mcm ni dikatakan simple...Ini dah marvelous nih! Cantik sekali!

Bbwana adienia berkata...

Salam Ucu,

saya sentiasa teruja lihat kek yang Ucu deko..cantik dan menarik..

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...