Pages

Jumaat, 27 Julai 2012

Koleksi kek ....





Assalamualaikum wbt....
Salam penghulu segala bulan (Ramdhan) dan salam penghulu hari (Jumaat)....

Ucu harap kawan2 semua sihat2 lah ye....lama tak bersiaran rasa macam kekok pulak nak susun ayat...
Sebelum terlambat...ucu nak ucapkan pada kawan2 selamat menjalani ibadat berpuasa...
tak mau kecoh lebih2 kita terus kepada tajuk kat atas ye...

Ini sebahagian tempahan kek ucu untuk bulan yang lepas...dah tak ingat bulan berapa....

Kalau asyik telan air liur ucu minta ampun banyak2 ye....sebab blog  ucu ni memang blog oder2 n makan2 jadi..nak tak nak terpaksalah jugak ucu tayang...

Ini RVC 5 star....(hahaha..) dengan chocolate mousse anggur
diorder oleh lima sekawan dari tmpt kerja paksu untuk makan2 di hari jumaat...
(time ni org lelaki pi masjid depa dok pulun kek ...)




Berat lebih kurang 2.5 kg 



kek ni pun tempahan dari orang yang sama untuk makan2.... 





Terima kasih ....Pn Zuraidah, Pn Suriani, Pn Zana, Pn Rasila dan Pn Noriah....sebab sudi order kek ucu ni..


*****************************************************************

Yang kat bawah ni pulak...
Kek Masam Manis diorder oleh Pn Liya...(regular customers)



Terima kasih banyak2 yer kawan2 Pak Su n Pn Liya....

Sampai sini dulu yer ....

Wassalam.




12 ulasan:

mama sara nur berkata...

selamat berpuasa Ucu
tumpang tgk kek2 Ucu cun2 belaka
sedapnya kan.. bila nk dpt rasa ni

~~zana@pb~~ berkata...

Makan2 hari jumaat? Hari ni ke? Pesan kat dia org tu....lps mkn lap mulut bersih2, ucu puasa tak ni? Rajin beno buat kek? Nnti sakit sape yg susah.....

♥MAMASYAZA♥ berkata...

alahaiii bestnya. semuanya sedap2 belaka tu

Ketuhar Panas Yatie berkata...

Glup,glup,glup...telan air liur je la. Masa-masa puasa ni semua nampak terliur. Nampak kek Ucu begitu menyelerakan. Apa pun Yatie ucapkan selamat berpuasa buat Ucu dan keluarga.

Amie berkata...

Hai Ucu... tenggelam-tenggelam pun, akhirnya timbul juga... harap terus timbul terapung bersama kami he he he ehhhh

Norzie hany berkata...

Selamat berpuasa Ucu.Mmg terliur tgk kek yang sgt2 kreatif dekonya tu.

Bicara Kak Noor berkata...

terbaik lah Ucu kek dari air tangan Ucu,ada nama kak Noor kat sana tapi rasanya kak noor tak order heehe,saja main2 je kalau betul Puan Noriah tu kak Noor ni best lah dpt merasa air tangan Ucu..

~emi~ berkata...

Bestnyeeeee

kasihredha berkata...

semua menarik2 belaka

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Ucuuuuuuuuuuu.Wah!macam2 kek ada..semuanya nampak sedap2 belaka..

slmt berpuasa Ucu

Kamalia berkata...

selamat berpuasa ucu..tu dia..rvc 5 star lagi tu..semua kek tu nampak sedap!

MulutPayau berkata...

selamat berpuasa ucu....
Wahhh...semua kek tu nmpak sedap sangat....mmng terliur...hehehe

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...