Pages

Khamis, 14 Februari 2013

Koleksi kek pertunangan


Assalamualaikum wbt......

Tak de angin..pokok tak bergoyang..
datang angin pokok pun goyang sampai luruh daun...

tapi ucu pulak..walaupun digoyang2 @digoncang2 banyak kali pun tetap kaku nak ber"bw"...mana nak cari ubat ni bagi ucu cergas balik berbw...tolong ye kawan2...
nak cerita panjang2 otak tak fresh lagi, jadi sudi2 lah nonton gambar2 kt bawah ni.

Ini antara koleksi kek pertunangan...

Tempahan dari Pn Zura (Kolej Komuniti Tg Karang)
untuk adik kesayangannye Umi ....









selain dari kek pertunangan, kek masam manis pun ditempah juga...
semoga ikatan pertunangan ini hingga ke jinjing pelamin dan kekal bahagia hingga hujung nyawa...
terima kasih Pn. Zura...


Yang kat bawah ni pulak....







kek ni kakanda ucu (seberang perak) untuk adik ipar dia yg bongsu. 
Semoga jodoh Shahril dan pasangan kekal bahagia hingga hujung nyawa.....




yang ni pulak tempahan dari kawan Paksu.....


dia minta yang simple2 jer....

 okey lah, ucu stop dulu...
banyak kelije yg kene settle kan....


Wassalam.



7 ulasan:

Amie berkata...

Apa khabar Ucu. Lamanya tak sembang dengan dia...winduuuu!

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

cantik2 kek ucu..
sy tak pandai lg nak buat ganache yg boleh paip gitu... maklumla jarang2 buat kek.. hee..

liemaopurut a.k.a ana berkata...

Mengancam sgguh la kek ucu buat...

Lama x komen kat sini. Mood saya ber bw pon merudum ucu

nazeef nazeem berkata...

Salam kenal..kak , kek red velvet dan kek rainbow ader tak??? kalau 1kg berapa yea....follow saya balik ye kak..

rahel berkata...

Semuanya coklat sedap tu Ucu..

Grand Dish Cafe berkata...

cantiknya..

mama sara nur berkata...

assalam Ucu
masih ingat daku he hee
ucu mesti buzy kan sampai jarang update ni
teringin sgt2 tgk kek ucu ni lawa2 emmm nak buat uwaaaaa kan best dpt makan ucu punya he heee

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...