Pages

Isnin, 7 Januari 2013

Semoga berkekalan kebahagian hingga hujung nyawa....



Assalamualaikum wbt........



Sebenarnye dah lama draft entry ni, cumanye tak terpublish2, jadi hari ni pembuka bicara utk tahun 2013 ucu mulakan dengan projek2 meng'kek' perkahwinan, untuk bulan Nov n Dis 2012....

Ini lah projek pertama ucu buat frosting fondant ....
customer ucu, Farhana dari Bandar Tun Razak ni seorang yang tak cerewet...
cuma dia nak tema  dark brown (clean n nice)


Hasil 'Pra Amatur'  .....kena banyak lagi yg perlu ucu perbaiki n pelajari...rasa macam dah terseronok pulak menerap fondant, walaupun berpoluh2 menguli..hihihii








Insyaallah nanti kena masuk jugak kelas memondant ni....yg sebelum ni ucu cuma belajar kt internet  ajer..terima kasih kawan2 kerana sudi mencurahkan ilmu menunjuk ajar, hanya Allah sahaja yg akan membalas keikhlasan kalian semua...




40pcs cc kek coklat moist


majlis diadakan dirumah nenek Farhana di Sekinchan...
dah dekat sangat dengan kampung ucu...alang2 balik terus le shopping baju sekolah anis kat sg besar...



Semoga Farhana dan pasangan kekal hingga hujung nyawa dan terima kasih sudi merasa hasil air tangan ucu....

Okey wassalam...






7 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Ucuuuu.Apa kbr?Selamat tahun baru 2013 juge.
Cantiknya kek yg ditempah tu....berseni tgn ucu 'memfondantknnya'.hikhik.
Dah cantik sgt tu bg atie...Slmt pengantin baru jg tuk pengantin baru yg sepadan ni..

Zie berkata...

assalamualaikum.. wah cantik2... terliur zie tengok...

mama sara nur berkata...

assalam Ucu
lamanya sepi ni Ucu...miss u he he buzy melanda ye
kek ucu memang sentiasa lawa

Mamasya berkata...

Slmt thn baru Ucu
cantik kek pengantin itu....pengantinpun nampak berseri

~~zana@pb~~ berkata...

Ucu beli je yg fondant segera tu, takyah poloh2 nguli. Nnti kek tah mana, ucu dok hospital.
Ok la ni, mcm main pondok2 kan? Perasan kecik la pulak:-)

DuniaSangSuri berkata...

as'salam ucu... sedapnya lek tu... kalaulah sri pandai cam ucu kan best...
jemput ke blog suri di http;//www.duniasangsuri.blogspot.com .. ada citer menarik... hehehe..

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah..rezeki kan:d

Pilihan Ucubakery

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...